Érdekességek

 

Az iskolába ahova én járok van egy kislány Laurának hívják. Mindenki azt hiszi, hogy bolond mert szünetekben magában beszél. Csak nem régen derült fény rá, hogy igazából szellemekkel beszél. Oda mentünk a barátnőmmel megkérdezni. hogy ő tényleg látja-e a szellemeket. Azt mondta, hogy igen. Megkérdeztük, hogy kivel beszél: 46 éves Lina nevű nővel beszélget a kislány. Több mindenről is szerettünk volna beszélgetni de ő nem volt hajlandó rá, mert félt, hogy mi is kinevetjük.

 

Nem nagyon írtam róla de egy fehér ruhás nőt láttam már kétszer is. Nagyon megijedtem de szerencsére többször nem láttam. Facebookon kitöltöttem egy tesztet az volt a neve, hogy Milyen szellem leszel ha meghalsz. Sok kérdésre kellett válaszolnom de a végére értem hála az égnek. Mikor megláttam, hogy milyen leszek nagyon megijedtem. Fehér ruhás nő leszek. Amikor elmeséltem a barátnőmnek nem hitt a fülének.

 

Van egy tábla amivel szellemet lehet idézni. Az a neve, hogy Ouija annak segítségével szellemekkel lehet beszélni. Erről szól is egy film annak az a címe, hogy Ouija pont mint a tábla neve.

 

Írtam az egyiptomiakról, hogy náluk híres volt a mágia. Van egy Szkarabeusz nevű bogár. Régebben megvettem azt nyakláncban és adtak hozzá egy papírt, hogy mit kell róla tudni. Elolvastam és az volt rá írva, hogy megvéd a gonosz szellemektől. Úgy, hogy érdemes megvenni nyakláncba.