Szellem idézés

Szellem idézéskor ezekre figyeljünk:

1. Egyedül nem ajánlatos belefogni de 3, 7 illetve 9 ember semmiképpen ne vegyen részt (ezek a számok mágikus jellemmel rendelkeznek, és a negatív erőket hoznak létre és a várva várt szellem helyett egy sokkal rosszabb,negatív erővel rendelkező lényt hozunk elő...)

2. Mindig nyugodt, kiegyensúlyozott, lelkileg stabil állapotba kell lenni. Az idegileg illabilis emberbe hamar beleszállhat a szellem, amit nem egyszerű visszaküldeni a másvilágba, őrületbe sőt öngyilkosságba is kergetheti a megszállt embert a szellem.

3. A környezet is mindig pozitív hely legyen . A temetők, hullaházak, ahol negatív erők vannak ott életveszélyes próbálkozni mert ott találunk bolyongó lelket, de nagy a veszélye annak, hogy azok mégsem tudják, hogy meghaltak. Zavarodottak, gonoszak és csak arra a megfelelő alkalomra várnak, hogy lecsaphassanak oktalan halandókra.

4. Határozottnak kell lenni, ha nem azt a személyt sikerül megidézni, akit akarunk, tudni kell elküldeni. Sosem szabad félelmet mutatni mert, akkor sosem szabadulsz meg tőle, életed végéig a nyakadon marad, visszafordíthatatlan következményeket okoz. Csak szakember tudja elküldeni, ha nem késő.

Ezt közben kántáld el:

Barátok között igaz a szív, szellem szavunk téged hív.